Växthus balkong ikea

Grönt och skönt på din egen balkong – IKEA

Med ett litet växthus som får plats i fönstret eller på balkongen är det dags att börja plantera frön. Med rätt odlingsredskap, vatten, sol och ibland med …

Letar du efter idéer till din balkong eller uteplats? Bli inspirerad av den här lummiga balkongen med gott om plats för odling, måltider och andra trevliga aktiviteter utomhus. Handla nu.

Idéer som ger liv åt en liten balkong – IKEA

Den hjälper dig också att ha ordning och reda på balkongen. Lägg bara till ett överdrag om du vill skapa ett litet växthus för att odla örter och mindre …

Stora ambitioner för din lilla balkong? Här finns idéer för hur du kan förvandla din balkong, från bord och stolar till växtställ och golv. Handla online idag.

HYLLIS Hyllor med överdrag, transparent, 180x27x74 cm

HYLLIS Hyllor med överdrag, transparent, 180x27x74 cm – IKEA

Du har alltid plats för krukväxter, oavsett om din utomhusyta är en pytteliten balkong eller en jättestor trädgård. Kolla in våra utomhusväxter och välj …

HYLLIS Hyllor med överdrag, transparent, 180x27x74 cm Med överdraget HYLLIS kan du förvandla den öppna hyllan HYLLIS till en sluten förvaringslösning. Perfekt om du vill skydda dina saker från damm eller ha ett litet växthus inom- eller utomhus. Överdraget är enkelt att sätta på och ta av.

Miniväxthus – Odla småskaligt med minidrivhus – IKEA

Miniväxthus – Odla småskaligt med minidrivhus – IKEA

Odla småskaligt med vårt miniväxthus/minidrivhus! Vi har alla odlingstillbehör du behöver för att kunna odla inomhus eller på balkong.

Ett växthus precis där du vill ha det – IKEA

Ett växthus kan skydda små plantor från väder, vind, avgaser och grannens nyfikna katt. Vi har skapat det genomskinliga överdraget speciellt för att passa hyllan HYLLIS för inom- och utomhusbruk, så att du kan skapa ett växthus precis när och där du vill ha det.

Inred ditt växthus för odling och avkoppling – IKEA

Ett växthus behöver inte bara vara ett ställe där bara växterna trivs. Du kan inreda en del av växthuset för en plats att sitta ner och njuta av dina odlingar. På så sätt har du skapat ett extra rum. Här får du tips på hur du enkelt kan inreda denna del av ditt växthus.

För trädgården – IKEA

För trädgården – IKEA

För trädgården

En mini-köksträdgård – IKEA

Om det kliar i odlingsfingrarna kan den här hyllan vara svaret på dina trädgårdsdrömmar. Den hjälper dig också att ha ordning och reda på balkongen. Lägg bara till ett överdrag om du vill skapa ett litet växthus för att odla örter och mindre grönsaker.

Blommor och krukväxter för både ute och inne – IKEA

Blommor och krukväxter för både ute och inne – IKEA

Du har alltid plats för krukväxter, oavsett om din utomhusyta är en pytteliten balkong eller en jättestor trädgård. Kolla in våra utomhusväxter och välj dina favoriter bland färgglada blommor eller vacker grönska. Har du mer betong än jord? Vi har massor av utomhuskrukor också.

Keywords: växthus balkong ikea, ikea växthus utomhus