Tekanna ikea

Tekannor i glas & keramik – Stort sortiment – IKEA

Tekannor i glas & keramik – Stort sortiment – IKEA

Upptäck vårt breda sortiment av tekannor och tetillbehör för teälskaren! Vi har tekannor i olika material som glas, rostfritt stål och keramik. Läs mer här.

RIKLIG Tekanna, glas, Höjd: 13 cm – IKEA

Kaffe och te smakar ännu bättre när du har muggar och koppar som matchar tillfället. Med våra tekannor, termosar och kaffe- och tetillbehör har du allt du …

RIKLIG Tekanna, glas, Höjd: 13 cm.

RIKLIG Tekanna, glas, Höjd: 10 cm – IKEA

RIKLIG Tekanna, glas, Höjd: 10 cm.

VARDAGEN Tekanna, off-white, 1.2 l – IKEA

VARDAGEN Tekanna, off-white, 1.2 l Livet är en fest, som mest består av vardagar. Gör det bästa av dem genom att servera goda måltider på den här enkla, tidlösa servisen. Gillar du den? Det finns en hel serie med samma namn.

GLADELIG Tekanna, grå, 1.2 l – IKEA

GLADELIG Tekanna, grå, 1.2 l En vacker sandliknande glaserad yta gör varje tepaus till ren glädje. Denna tekanna har stilrena klassiska former och ett starkt hantverksuttryck – en tidlös känsla med en unik design. Ett tidlöst och stilrent sätt att servera drycker.

Tid för te – IKEA

November, det är gråkallt och disigt och mörkt klockan tre… Passa på att ta en extra stund för dig själv, ladda upp batterierna inför julracet som snart kommer och ge dig tid att känna efter. Sitt ned fem minuter extra, med en kopp rykande varmt te! Tebladen får flyta fritt i kannan RIKLIG.

RÖRELSER Tekula för tekanna, rostfritt stål – IKEA

RÖRELSER Tekula för tekanna, rostfritt stål. Praktisk tekula som hängs på muggens kant.

Andas in underverket att skapa din egen tekanna – IKEA

Inspirationsgalleri – IKEA

Kaffetillbehör & tetillbehör – Allt du behöver – IKEA

Kaffetillbehör & tetillbehör – Allt du behöver – IKEA

Här hittar du ett brett utbud av te- och kaffetillbehör, från vardagsprodukter som muggar, kannor, koppar och fat till mjölkskummare.

Keywords: tekanna ikea, ikea tekanna, tehuva ikea