Led ljus ikea

LED-ljus – IKEA

LED-ljus – IKEA

Med smarta LED-lampor kan du skräddarsy ljuset hemma tack vare appstyrd belysning, och på så sätt få ett mer behagligt ljus beroende på vad du gör för stunden …

Utforska vårt sortiment av dekorativ belysning och LED-ljus. Perfekt för festlig belysning eller något att lysa upp rummet med året runt, våra flamlösa ljus är säkra, energieffektiva, och kan hjälpa till att göra ditt hem extra varmt och inbjudande.

ÄDELLÖVTRÄD LED ljus, vit/inomhus, 28 cm – IKEA

ÄDELLÖVTRÄD LED ljus, vit/inomhus, 28 cm Att skapa en mysig och inbjudande stämning i ditt hem kan inte bli enklare och tryggare än så här. Den inbyggda timern tänder automatiskt ljuset vid samma tid varje dag – och släcker det efter 6 timmar.

LED-belysning för hela hemmet – IKEA

LED-belysning för hela hemmet – IKEA

LED-belysning är ett energisnålt och hållbart alternativ för hemmets alla rum och funktioner. Köp online eller i varuhus.

ÄDELLÖVTRÄD LED blockljus, set om 3, vit/inomhus – IKEA

ÄDELLÖVTRÄD LED blockljus, set om 3, vit/inomhus Med de här LED blockljusen kan du enkelt skapa en mysig stämning hemma. Du rör bara på handen för att tända och släcka – och när batterierna behöver laddas finns en micro-USB-port i botten.

LED-lampor – den miljövänliga ljuskällan – IKEA

LED-lampor – den miljövänliga ljuskällan – IKEA

En gång i tiden fick någon den ljusa idén att placera halvledare och pyttesmå dioder i ljuskällor. I dag finns LED-lampor som ljuskällor överallt. De förbrukar upp till 85 procent mindre energi än glödlampor, vilket är bra både för din budget och för planeten. Kolla in vårt sortiment av LED-lampor och hitta dem du behöver.

LEDLJUS LED ljusslinga med 64 ljus, utomhus svart – IKEA

LEDLJUS LED ljusslinga med 64 ljus, utomhus svart. Njut av ljus utomhus när solen gått ner. Ljusslingor är perfekta när du vill ge din balkong, terass eller trädgård en fin inramning.

Dekorationsbelysning – Dekorativ belysning för hemmet

Dekorationsbelysning – Dekorativ belysning för hemmet – IKEA

Lys upp tillvaron med dekorationsbelysning! Vi har dekorativ belysning för såväl inom- som utomhusbruk. Varför inte smycka trädgården med trivsam belysning?

ÄDELLÖVSKOG LED blockljus, vit/inom-/utomhus, 16 cm

ÄDELLÖVSKOG LED blockljus, vit/inom-/utomhus, 16 cm – IKEA

ÄDELLÖVSKOG LED blockljus, vit/inom-/utomhus, 16 cm Att skapa en mysig stämning på balkongen eller i trädgården kan inte bli enklare än så här. Du bestämmer om ljuset ska lysa i 3 eller 6 timmar. Timern tänder det sedan automatiskt vid samma tid varje dag. Kan användas både utomhus och inomhus.

Smart belysning & lampor – Styr med app & Wifi – IKEA

Smart belysning & lampor – Styr med app & Wifi – IKEA

Smarta hem har smart belysning. Här hittar du smarta lampor som styrs med hjälp av app och Wifi. Anpassa belysningen precis som du vill ha den!

Keywords: led ljus ikea, ikea ljusande, batteridrivna ljus ikea