Kabinväska ikea

Resväskor som hjälper dig på resan – IKEA

Resväskor som hjälper dig på resan – IKEA

Vi har även flera lättviktsalternativ som kan vikas ihop, så att du alltid har en väska eller kasse till hands när du till exempel spontanhandlar mat.

Hitta ditt bästa ressällskap med en resväska från vårt sortiment. Oavsett om du behöver en väska på hjul, en ryggsäck med justerbara remmar eller en blandning av båda, kan en resväska hjälpa dig att ta med dig det du behöver. Och den kommer inte att prata sönder dig eller leda dig på villovägar.

Resväskor & ryggsäckar – IKEA

Resväskor & ryggsäckar – IKEA

Det finns känslomässigt bagage. Den typen av bagage kan vi inte riktigt hjälpa till med. Men vi kan erbjuda hjälp med annat bagage, till exempel ryggsäckar, accessoarväskor och väskor på hjul. Kolla in vårt urval av bagage och övriga reseprylar, stora som små. Vi har också paraplyer, regnponchos och andra hjälpredor i vardagen.

VÄRLDENS Kabinväska på hjul, svart, 34x20x54 cm/30 l

VÄRLDENS Kabinväska på hjul, svart, 34x20x54 cm/30 l – IKEA

VÄRLDENS Kabinväska på hjul, svart, 34x20x54 cm/30 l Den här kabinväskan rymmer allt du behöver till resan – från pass och dator till kläder och skor. Ett teleskophandtag i kombination med fyra slitstarka hjul gör den enkel att rulla. Handtaget är ställbart i 2 olika lägen.

Väskor & ryggsäckar – IKEA

Väskor & ryggsäckar – IKEA

Oavsett om du pendlar varje dag eller behöver en reseryggsäck för en långhelg, är våra väskor och ryggsäckar gjorda för att hjälpa dig när du är på resande fot. Ta en titt på våra lätta alternativ som viks ihop riktigt bra så att du alltid har en väska till hands för sista minuten-inköp.

VÄRLDENS series – IKEA

VÄRLDENS series – IKEA

VÄRLDENS series

SKÖRDA Accessoarväska, svart/vit, 20×12 cm – IKEA

SKÖRDA Accessoarväska, svart/vit, 20×12 cm Den här accessoarväskan av återvunnen polyester hjälper dig att hålla ordning på småsaker. Lika praktisk att ha på skrivbordet som på en krok i badrummet – och precis lagom stor för att ta med på resan.

RÄCKLA Väska, hopvikbar, svart, 75×45 cm/55 l – IKEA

RÄCKLA Väska, hopvikbar, svart, 75×45 cm/55 l Perfekt att ha som extraväska. Rymlig, gjord i ett tåligt, vattenavstötande tyg av återvunnen polyester och smidig att bära i handen – eller fästa på resväskan. Och med en förvaringspåse till småsaker.

Råd & Rön utser bästa kabinväska

10 kabinväskor testade – Råd & Rön utser bästa kabinväska – Råd & Rön

Råd & Rön har testat 10 kabinväskor. Läs vårt test nu, så vet du vilka kabinväskor som är riktigt bra och prisvärda!

IKEA Upptäcka Cabin Bag on Wheels 28L – Prisjakt

IKEA Upptäcka Cabin Bag on Wheels 28L – Hitta bästa pris på Prisjakt

Jämför priser på IKEA Upptäcka Cabin Bag on Wheels 28L Bagar & resväskor

Keywords: kabinväska ikea, ikea kabinväska, ikea resväska upptäcka, ikea upptäcka kabinväska