Ikea spishäll

Spishällar – Gashällar, induktionshällar & glaskeramik

Spishällar – Gashällar, induktionshällar & glaskeramik – IKEA

Med en induktionshäll kan du laga din mat snabbt och säkert, i stället för att …

Stort sortiment av spishällar, så att du kan hitta precis det du letar efter. Oavsett din matlagningsnivå har vi en spishäll för dig.

Induktionshällar för effektiv matlagning – IKEA

Induktionshällar för effektiv matlagning – IKEA

I vårt sortiment av induktionshällar hittar du en mängd olika modeller med olika funktioner. Med blixtsnabba induktionsplattor går matlagningen som på räls.

Spishällar i induktion eller keramik till ditt METOD kök – IKEA

Spishällar i induktion eller keramik till ditt METOD kök – IKEA

En gashäll, en glaskeramikhäll eller en energibesparande induktionshäll? Vårt sortiment av spishällar har något som kan matcha ditt utrymme och ditt sätt att laga mat.

SMAKLIG Induktionshäll, IKEA 500 svart, 59 cm

SMAKLIG Induktionshäll, IKEA 500 svart, 59 cm – IKEA

SMAKLIG Induktionshäll, IKEA 500 svart, 59 cm Stilren design och energieffektiv induktion. 4 boosterzoner ger snabb värme och med brofunktionen kan du koppla samman 2 värmezoner till 1 stor, så du kan använda kokkärl med större eller udda format. 5 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

TILLREDA Portabel induktionshäll, 2 zoner vit – IKEA

TILLREDA Portabel induktionshäll, 2 zoner vit Denna bärbara häll med 2 värmezoner är perfekt för daglig matlagning i mindre kök. Dessutom enkel att flytta runt och förvara när den inte används för att frigöra yta till annat på köksbänken. 2 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

BEJUBLAD Induktionshäll, IKEA 500 svart, 58 cm

BEJUBLAD Induktionshäll, IKEA 500 svart, 58 cm – IKEA

BEJUBLAD Induktionshäll, IKEA 500 svart, 58 cm Stilren design och energieffektiv induktion. Brofunktionen gör att du kan koppla ihop 2 värmezoner till 1 stor, så du kan använda kastruller som är stora eller udda i formen. 5 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

HÖGKLASSIG Induktionshäll, IKEA 700 svart, 59 cm

HÖGKLASSIG Induktionshäll, IKEA 700 svart, 59 cm – IKEA

HÖGKLASSIG Induktionshäll, IKEA 700 svart, 59 cm Både snygg och bra på att laga mat. Med svart glas, stilren fasad kant och många funktioner. Den är snabb, energieffektiv och du växlar mellan låg, medelhög och hög värme bara genom att flytta kokkärlet. Lås på kontrollpanelen ökar säkerheten.

BLIXTSNABB Induktionshäll, IKEA 700 svart, 78 cm

BLIXTSNABB Induktionshäll, IKEA 700 svart, 78 cm – IKEA

BLIXTSNABB Induktionshäll, IKEA 700 svart, 78 cm Den här breda hällen har en stilren fasad kant och alla funktioner som en mästerkock kan behöva. Med 5 matlagningszoner finns det gott om plats för allt du har på gång. 5 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Vitvaror – funktionella vitvaror för hemmet – IKEA

Vitvaror – funktionella vitvaror för hemmet – IKEA

Gör vardagen enklare och lev mer hållbart med köksmaskiner som du kan lita på. Våra vitvaror levereras med en femårsgaranti och är byggda för att klara vardagens krav just nu – och under många år framöver. Kolla in vårt urval, som även kommer att förbättra utseendet på ditt kök.

Keywords: ikea spishäll, ikea spis, spishäll ikea, ikea häll, häll ikea, schott ceran spishäll ikea