Ikea nattlampa återkallas

Ikea återkallar lampa efter ettårings död | Nyheter – Expressen

12 dec. 2013 — Ikea skickade under onsdagen ut ett pressmeddelande om att alla lampor av modellen Smila som sålts i världen, från 1999 till 2013, återkallas.

Ikea återkallar nattlampa – risk för stötar – SvD

18 aug. 2015 — Lampan Patrull, som ska användas som nattlampa, återkallas nu av Ikea. Anledningen ska vara att ett barn fått en stöt och skadats.

Barnbelysning – Barnlampor & nattlampor – IKEA

Barnbelysning – Barnlampor & nattlampor – IKEA

18 aug. 2015 — Ikea återkallar i dag en nattlampa, så kallad ljusplugg, efter en rapport om att ett barn fått en elektrisk stöt.

Här har vi samlat vår barnbelysning. Allt från taklampor till fina läslampor och tryggande nattlampor. Med rätt ljus skapar du ett trivsamt barnrum.

Ikea återkallar lampa efter att barn skadats – Nyheter24

Ikea återkallar lampa efter att barn skadats

18 aug. 2015 — Ikea återkallar nu miljontals nattlampor av denna typ (”Patrull”) sedan ett barn fått en elstöt. Bild: Ikea. Annons. Redan prenumerant?

“Sluta använda den”

Ikea återkallar lampa – SVT Nyheter

Ikea återkallar lampa | SVT Nyheter

18 aug. 2015 — INRIKES PUBLICERAD 18 AUGUSTI Ikea återkallar nattlampa Ikea återkallar en nattlampa, ljus- pluggen Patrull med sensor, sedan ett barn fått …

Ikea återkallar i dag en nattlampa, så kallad ljusplugg, efter en rapport om att ett barn fått en elektrisk stöt.

Barn fick stöt – Ikea återkallar nattlampa – HD

Barn fick stöt – Ikea återkallar nattlampa – HD

16 mars 2016 — IKEA uppmanar kunder som har GOTHEM lampa att omedelbart sluta använda den och återlämna den till IKEA. IKEA återkallar alla GOTHEM golv- …

Har sålts sedan 2013. Så lämnar du tillbaks den.

Ikea återkallar nattlampa – SVT Text TV

21 aug. 2015 — Ikea återkallar nattlampan Patrull, den kan ge elstötar! Sluta använda den och lämna till Ikea för att få pengarna tillbaka.

INRIKES PUBLICERAD 18 AUGUSTI Ikea återkallar nattlampa Ikea återkallar en nattlampa, ljus- pluggen Patrull med sensor, sedan ett barn fått en elektrisk stöt. Det skri- ver företaget i ett pressmeddel

IKEA återkallar GOTHEM lampor på grund av risk för elstötar

IKEA återkallar GOTHEM lampor på grund av risk för elstötar | IKEA

IKEA uppmanar kunder som har GOTHEM lampa att omedelbart sluta använda den och återlämna den till IKEA. IKEA återkallar alla GOTHEM golv- och bordslampor på grund av risk för elstötar efter att fall av skadade kablar i lamporna har upptäckts. Skadade kablar kan leda till att lampans metalldelar blir strömförande vilket utgör en säkerhetsrisk. – Även om lampan fungerar uppmanar vi alla kunder som har en GOTHEM lampa att omedelbart sluta använda den och återlämna den till IKEA för full återbetalning. Säkerhet är av högsta prioritet för oss på IKEA och vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med att använda våra produkter, säger Marie Härder, Säljledare Belysning på IKEA Sverige. – Vi vill säkra att inga fler incidenter inträffar och skapa medvetenhet om risker därför återkallar vi alla tre modeller av GOTHEM lamporna – två bordslampor och en golvlampa, fortsätter Marie Härder. IKEA har inte mottagit några rapporter om att någon har kommit till skada, men har fått incidentrapporter a

ikea | Barntipsbloggen – WordPress.com

ikea | Barntipsbloggen

Inlägg om ikea skrivna av Barntipsbloggen

Keywords: ikea nattlampa återkallas