Glasskiva till bord ikea

MALM Glasskiva, vit, 80×48 cm – IKEA

MALM Glasskiva, vit, 80×48 cm Placera den här vita glasskivan på byrån MALM för att skydda ytan. Glasskivan är ett enkelt sätt att ge din byrå ett mer stilrent uttryck.

MALM Glasskiva, vit, 160×48 cm – IKEA

MALM Glasskiva, vit, 160×48 cm.

MALM Glasskiva, transparent grå, 80×48 cm – IKEA

MALM Glasskiva, transparent transparent grå grå, 80×48 cm – IKEA

MALM Glasskiva, transparent transparent grå grå, 80×48 cm.

Bordsskivor & underreden till bord – IKEA

Bordsskivor & underreden till bord – IKEA

Om du har letat efter det perfekta matbordet ett tag, men ändå utan framgång, bara designa din egen. Hur går det till? Prova och gör ett försök på denna sida: ta en titt på vårt val av underreden till bord och bordsskivor och kombinera dem till din smak och… Voilà! Du har det perfekta matbordet!

VITTSJÖ Soffbord, svartbrun/glas, 75 cm – IKEA

VITTSJÖ Soffbord, svartbrun/glas, 75 cm Den enkla designen på det här soffbordet skapar ett öppet och luftigt uttryck. Slitstarka och ärliga material gör det dessutom enkelt att leva med – och du har alltid extra förvaringsutrymme på hyllplanet.

VITTSJÖ Soffbord, vit/glas, 75 cm – IKEA

VITTSJÖ Soffbord, vit/glas, 75 cm Den enkla designen på det här soffbordet skapar ett öppet och luftigt uttryck. Slitstarka och ärliga material gör det dessutom enkelt att leva med – och du har alltid extra förvaringsutrymme på hyllplanet.

VITTSJÖ Satsbord, set om 2, vit/glas, 90×50 cm – IKEA

VITTSJÖ Satsbord, set om 2, vit/glas, 90×50 cm Den enkla och ärliga designen på satsborden VITTSJÖ skapar ett öppet och luftigt uttryck. Du kan alltid välja att använda dem var för sig, tillsammans eller skjuta in det lägre under det högre bordet. Kan skjutas ihop; sparar plats.

Personligt skrivbord med bordsskiva – IKEA

Personligt skrivbord med bordsskiva – IKEA

Bordsskiva, ben, skrivbord, klart! Att fixa en anpassad arbetsplats är superenkelt med vårt breda sortiment av skrivbordsskivor i massivt trä, härdat glas och andra utföranden. De finns också i flera storlekar för att matcha ditt utrymme. Hitta en stil som passar dig och ditt sätt att jobba.

LIATORP Soffbord, vit, glas, 93×93 cm – IKEA

LIATORP Soffbord, vit, glas, 93×93 cm. Vill du leva lantlivet fullt ut kan du kombinera med andra möbler i serien LIATORP.

Keywords: glasskiva till bord ikea