Gasolgrill rusta

Gasolgrillar – Rusta

Gasolgrillar – Rusta

Gasolgrillen blir snabbt varm, vilket passar den otåliga grillaren. Dessutom kan du enkelt justera temperaturen under tiden du grillar och lätt stänga av …

Med en gasolgrill slipper du väntetiden och kan grilla direkt. Vi har många olika modeller av gasolgrillar till otroligt bra priser! Välkommen!

Gasolgrill Excellence 4+1 brännare – Trädgård – Rusta.com

På Rusta hittar du kolgrillar, gasolgrillar, bordsgrillar, elgrillar och modulkök som du kan bygga ihop till ditt eget utekök. Välj den grill som pass…

Gasolgrillen Excellence är en stor och kraftfull grill som passar perfekt till den riktiga grillentusiasten! Perfekt för dig som vill bjuda på en stor grillfest. Denna grill är utrustad med fyra brännare i rostfritt stål och en sidobrännare. Grillen har fyra gjutjärnsgaller och en total grillgalleryta på 73,5×41,5 cm. Därutöver är Excellence även utrustad med en praktisk termometer, isolerande dubbelhuv och fyra roterande samt låsbara hjul. Grillen har en total effekt på 17kW. Köp till grillöverdrag L för att skydda din grill när den inte används.

Välj rätt grill – Rusta

Rusta – Välj rätt grill

Äntligen är grillsäsongen här! Har du svårt att välja mellan kolgrill, gasolgrill och elgrill? Vi guidar dig genom vårt stora utbud av grillar!

Grillar – Rusta

Grillar – Rusta

På Rusta hittar du kolgrillar, gasolgrillar, bordsgrillar, elgrillar och modulkök som du kan bygga ihop till ditt eget utekök. Välj den grill som pass…

Gasolgrill Evolution 4 brännare – Trädgård – Rusta.com

Den optimala grillen för dig som gillar att bjuda nära och kära på stora grillmiddagar. Grillen har en rymlig grillgalleryta som gör det enkelt att grilla större måltider. Med de fyra brännarna kan du enkelt kontrollera värmen och ha flera temperaturzoner, perfekt för att grilla hela måltiden samtidigt! Gallret är i gjutjärn vilket ger en bättre värmefördelning samt härliga grillränder till din mat. Den här grillen har ett Gastronomy System galler vilket innebär att det finns olika insatser som kan ersätta det runda gallret i mitten. Den automatiska tändningen gör det även enkelt att tända alla brännare. Grillen har praktiska avställningsytor för smidig avlastning samt kapsylöppnare. Köp till grillöverdrag L för att skydda din grill när den inte används.

Gasolgrill Elements 3 brännare – Trädgård – Rusta.com

Med denna gasolgrill fixar du familjemiddagen på nolltid! Grillen har en stor grillgalleryta som rymmer hela familjens måltid. Med de tre brännarna kan du enkelt kontrollera värmen och ha flera temperaturzoner, perfekt för att grilla hela måltiden samtidigt! Den automatiska tändningen gör det även enkelt att tända alla tre brännare. Grillen har praktiska avställningsytor för smidig avlastning samt tillhörande krokar där du kan hänga upp dina grillverktyg. Sidoborden är hopfällbara för att spara plats. Maxa dina grillmiddagar med denna gasolgrill! Köp till grillöverdrag M för att skydda din grill när den inte används.

Gasol- och kolgrill Combi – Trädgård – Rusta.com

Gasol- och kolgrill Combi – Trädgård – Rusta.com

Kan du inte bestämma dig mellan en kolgrill och gasolgrill? Ingen fara, med denna grill får du det bästa av två världar! Både gasoldelen och koldelen har kraftiga gjutjärnsgaller som håller värmen bättre och ger härliga grillränder till din mat. Med en utdragbar fettbricka till gasolgrillen och ett utdragbart askfat för kolgrillen är denna combigrill enkel att rengöra. Du kan använda båda grillarna samtidigt, optimalt för grillfesten! Grillen har 3+1 brännare som enkelt tänds med automatisk tändning. Grillen har även en sidobrännare som låter dig komplettera grillningen med en kastrull eller stekpanna – koka potatis samtidigt som du grillar köttet! Grillen har praktiska avställningsytor och en kapsylöppnare. Med sin inbyggda termometer har du stenkoll på tillagningen för bästa grillresultat. Köp till grillöverdrag L för att skydda din grill när den inte används.

Portabel gasolgrill 70x50x34 cm – Trädgård – Rusta.com

En portabel gasolgrill passar utmärkt för dig som gillar att vara i farten! Använd i stugan, i husvagnen eller varför inte på utflykten! Tack vare den enkla, automatiska tändningen så startar du grillen på bara några minuter. Grillytan rymmer upp till 8 hamburgare, vilket är mycket för en grill i denna storlek. Ta med dig grillen överallt då den är snabb och enkel att packa ihop! Koppla bara bort gasolen och lås locket. Köp till grillöverdrag S för att skydda din grill när den inte används.

Gasolgrill Expert 115x54x106 cm 3 brännare – Rusta

Gasolgrill Expert 115x54x106 cm 3 brännare – Trädgård – Rusta.com

Gasolgrillen Expert är en modern grill som passar utmärkt för att bjuda nära och kära på goda middagar! Gasolgrillen är utrustad med tre brännare i rostfritt stål och två grillgaller i emaljerat stål. Grillen har en rymlig grillgalleryta med ett mått på 57×34 cm. Total effekt: 8,79 Kw. Köp till grillöverdrag M för att skydda din grill när den inte används.

Keywords: gasolgrill rusta, rusta gasolgrill, stekhäll gasol rusta, grill rusta gasol