Bäddfåtölj ikea

KIVIK 1-sits bäddsoffa, Kelinge gråturkos – IKEA

Maximera ditt utrymme med en bäddfåtölj för vardagsrummet. Vi har bäddfåtöljer i massor av olika stilar, material och storlekar.

KIVIK 1-sits bäddsoffa, Kelinge gråturkos Soffan KIVIK är en av våra klassiker, här som kompakt 1-sits bäddsoffa som du enkelt bäddar ut till en bekväm säng. Perfekt när du vill använda ytan hemma smart och ha nattgäster även i mindre utrymmen.

Bäddfåtöljer med divan, inbyggd förvaring & mer – IKEA

Bäddfåtöljer med divan, inbyggd förvaring & mer – IKEA

Med LYCKSELE bäddsoffa och bäddfåtölj är du redo för gäster utan att offra dyrbart utrymme. Båda går att förvandla med bara två enkla steg och det stoppade …

Maximera ditt utrymme med en bäddfåtölj för vardagsrummet. Vi har bäddfåtöljer i massor av olika stilar, material och storlekar. Välj en som matchar din inredning och håll den redo för en oväntad gäst eller en uppiggande powernap.

LYCKSELE serie – IKEA

LYCKSELE serie – IKEA

Med en mångsidig bäddsoffa har du en plats för avkoppling under dagen och en praktisk och utrymmeseffektiv sovplats på natten. En del modeller har också inbyggd …

LYCKSELE serie

KIVIK 1-sits bäddsoffa, Tibbleby – IKEA

KIVIK 1-sits bäddsoffa, Tibbleby Soffan KIVIK är en av våra klassiker, här som kompakt 1-sits bäddsoffa som du enkelt bäddar ut till en bekväm säng. Perfekt när du vill använda ytan hemma smart och ha nattgäster även i mindre utrymmen. 10 års garanti på stommen. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Bäddsoffor – Sköna dygnet runt – IKEA

Bäddsoffor – Sköna dygnet runt – IKEA

Här kan du utforska vårt stora utbud av bäddsoffor. Vi har både stora, nätta, längsbäddade och med förvaring. Hitta den som passar dig!

VALLENTUNA serie – IKEA

VALLENTUNA serie – IKEA

VALLENTUNA serie

VALLENTUNA Bäddsoffsmodul med ryggstöd, Kelinge …

VALLENTUNA Bäddsoffsmodul med ryggstöd, Kelinge rostbrun – IKEA

VALLENTUNA Bäddsoffsmodul med ryggstöd, Kelinge rostbrun En soffa, massor av möjligheter. Behöver du extra sängplatser, smart förvaring eller en ombonad läshörna? Inget problem. Välj de moduler du gillar, kombinera dem som du vill – och ändra när du får lust.

KIVIK 1-sits bäddsoffa, Tresund antracit – IKEA

KIVIK 1-sits bäddsoffa, Tresund antracit Soffan KIVIK är en av våra klassiker, här som kompakt 1-sits bäddsoffa som du enkelt bäddar ut till en bekväm säng. Perfekt när du vill använda ytan hemma smart och ha nattgäster även i mindre utrymmen.

LYCKSELE LÖVÅS 2-sits bäddsoffa, Knisa ljusgrå – IKEA

LYCKSELE LÖVÅS 2-sits bäddsoffa, Knisa ljusgrå Den här soffan blir snabbt och enkelt en säng för två. Lätt att hålla fräsch eftersom madrass- och soffklädsel går att ta av och tvätta. Växla mellan flera klädslar för att ge soffa och rum nytt utseende. Bäddas enkelt ut till en säng med plats för två.

KIVIK 1-sits bäddsoffa, Gunnared beige – IKEA

KIVIK 1-sits bäddsoffa, Gunnared beige Soffan KIVIK är en av våra klassiker, här som kompakt 1-sits bäddsoffa som du enkelt bäddar ut till en bekväm säng. Perfekt när du vill använda ytan hemma smart och ha nattgäster även i mindre utrymmen.

Keywords: bäddfåtölj ikea, ikea bäddfåtölj, bäddfåtölj ikea härnösand, bäddfåtölj ikea bäddfåtölj